Fotografering!

I kyrkan är det "unplugged" som gäller d.v.s att vi uppskattar om ni inte fotar inne i kyrkan utan låter fotografen sköta det. Vi ser gärna era ansikten istället för kameralinser och telefoner! Däremot är det fritt fram att fota på kyrktrappen och under kvällens gång.

Vi tror att alla våra gäster fångar olika bitar från vårt bröllop och därför har vi ordnat så att vi kan samla alla foton på ett ställe! Vi uppskattar alla sorters foton. Oavsett om ni har en vanlig digitalkamera eller en smartphone av något slag så fungerar det. Vår fotograf ordnar digitala bilder från kyrkan så vi lägger upp även dessa i albumet.

 •           Har du en smartphone så ladda ner appen Photago och skapa ett inlogg. Scanna sedan in vår egen QR-kod så kommer du direkt till vårt album.  Alternativt kan du välja ”view album as guest” och ange albumID: thereseochthomas samt lösenordet: 130810
  I appen kan du ladda upp bilder från kamerarullen redan på plats eller när du kommit hem.
  ·         Har du en vanlig digitalkamera så spara korten i din dator, gå in på  http://photago.com/thereseochthomas/ och ange lösenordet: 130810
  ·         Klicka på knappen "Upload" och välj vilka foton du vill ladda upp från din dator. Vips så ligger de i albumet!
  På detta sätt kan alla njuta av varandras bilder!


2 kommentarer:

 1. Vilka bra tips! Så ska vi också göra. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Såg att sidan var på engelska. Då fungerar det inte för oss. Får se om vi hittar en svensk, liknande sida.

  SvaraRadera

Skriv en rad!