söndag 24 november 2013

Hotell Tylösand...Nu har vi checkat ut från en helt underbar helg på Hotell Tylösand! Tänk att för drygt ett och ett halvt år sedan började resan mot vårt bröllop just här.. Jag skickade in ett bidrag till en tävling om övernattning med vinprovning, spa och middag med tanken att fria här. Då sa vi att vi måste komma tillbaka.

Nu var vi så här igen. Två nätter den här gången och det var än bättre. Rummet var stort med en härlig utsikt åt två håll. Vi landade här en stund och avnjöt varsin kopp kaffe innan vi lufsade ner till spaavdelningen iförda vita badrockar och svarta frottetofflor..
Helt underbara femrättersmenyer två kvällar i sträck, perfekt komponerade vinpaket och en ångbastu som haft två inneboende den här helgen! Ingen av oss kan få nog av ångbastun med tillhörande Kneippgång utanför. Det har blivit måååånga vändor ut och in igen där.. Men man behöver ju pausa från bastun ibland och vad passar då bättre än ett glas vin och en öl i någon av alla de sittgrupper som finns i anslutning till Spat?

Att äta frukost med havsutsikt är också svårslaget liksom möjligheten att strosa i strandkanten och höra ljudet av snäckor som krossas under fötterna..

Vi avslutade helgen med varsin behandling. Jag fick en fantastiskt lyxig ansiktsbehandling och Thomas tog sig en massage.. En underbar avslutning på en toppenhelg! Jag rekommenderar alla att unna sig en helg här...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad!